if (!string.IsNullOrEmpty(Model.NewsHero)) { Nieuwe Insignia }

Nieuwe Insignia.Productiestart van Opel-vlaggenschip.

insignia

Vandaag start een nieuw tijdperk in de fabriek van het hoofdkwartier van Opel in Rüsselsheim. De eerste Insignia Grand Sport die besteld werd door een klant, rolde deze dinsdag officieel van de band. “Wij hebben lang uitgekeken naar deze dag, maar ons nieuwe vlaggenschip is nu aangekomen. Dit is een belangrijke dag voor Opel en voor Rüsselsheim”, zei Opel-CEO Dr. Karl-Thomas Neumann tijdens de ceremonie ter gelegenheid van de productiestart van de Opel Insignia van de tweede generatie. We hebben meer dan 500 miljoen euro geïnvesteerd alleen al om de productie van ons nieuwe vlaggenschip voor te bereiden.” Een Insignia Grand Sport in de kleur Abalone White en uitgerust met een 2,0-liter dieselmotor van 170 pk stond in de schijnwerpers aan het einde van de productielijn.

Uwe Baum, Deputy Works Council Chairman, verklaarde: “Het team hier in Rüsselsheim heeft nog maar eens bewezen dat zij een vlotte start kunnen realiseren waardoor wagens van hoge kwaliteit de productielijn verlaten. De ondernemingsraad is hen vandaag bijzonder dankbaar, omdat de nieuwe Insignia een belangrijk onderdeel vormt van de toekomst voor Opel, wat niet mogelijk zou zijn zonder de inbreng van deze collega's. "

insignia

Ook Dr. Karl-Thomas Neumann was vol lof over het werk van het voltallige team in de Rüsselsheim-fabriek: “Het nieuwe vlaggenschip van Opel is een sleutelelement in ons productoffensief, dat een nieuwe piek zal bereiken met alleen al dit jaar zeven nieuwe modellen.”

Plant Manager Michael Lewald bedankte zijn arbeiders, die zich de laatste maanden enorm hebben ingespannen om de productiestart voor te bereiden en met succes te implementeren. “Ons team heeft weer puik werk geleverd en deze uiterst complexe productiestart voortreffelijk uitgevoerd. Ik ben trots op ons nieuwe vlaggenschip en op de prestaties van het team in Rüsselsheim.”

OpelTeaser

Onze vestiging(en)

Contactgegevens