if (!string.IsNullOrEmpty(Model.NewsHero)) { Opel & BlaBlaCar }

Opel & BlaBlaCar.Proefpartnerschap in Frankrijk met exclusieve deals voor Opel-modellen, speciaal voor BlaBlaCar-ambassadeurs.

blablacar

Opel en BlaBlaCar, de grootste carpoolcommunity ter wereld voor lange afstanden, hebben de lancering aangekondigd van een proefproject in Frankrijk dat unieke autodeals aanbiedt aan de actiefste leden van de onlinegemeenschap. Deze zogenaamde ambassadeurs zullen toegang krijgen tot een selectie Opel-auto’s aan speciale tarieven en met een flexibele financiering. De Opel-vloot bestaat uit de modellen Corsa, Astra, Mokka X en Zafira en werd samengesteld op basis van de voorkeuren van BlaBlaCar-bestuurders. Op die manier krijgen zowel de bestuurders als de passagiers de kans om de Opel-modellen met hun uitstekende rijdynamiek, eersteklas technologie en topcomfort, te ontdekken in een ontspannen sfeer op weg naar hun bestemming.

“Wij kijken echt uit naar de samenwerking met BlaBlaCar”, zegt Peter Küspert, Vice President Sales & Aftersales. “De ambassadeurs van BlaBlaCar krijgen aan voordelige voorwaarden toegang tot een selectie Opel-bestsellers, zoals de Corsa, Astra of Mokka X. De auto’s zijn afgestemd op hun eigen noden en op de wensen van hun medereizigers, dankzij intelligente en toch betaalbare oplossingen zoals een krachtige OnStar-wifihotspot[1] . Ons partnerschap met BlaBlaCar is een stap voorwaarts om te evolueren van louter een autofabrikant naar een vooraanstaande leverancier van mobiliteitsoplossingen.” Het merk uit Rüsselsheim is de enige autofabrikant ter wereld die deel uitmaakt van een dergelijk innovatief mobiliteitspartnerschap, waaraan ook het leasingbedrijf ALD deelneemt.

De Franse ambassadeurs van BlaBlaCar kunnen nu een Opel leasen of aankopen aan lagere prijzen, met een veelomvattende garantie en uitgebreide onderhoudsdiensten. Voor elke maand dat ze carpoolen met BlaBlaCar, krijgen ze bovendien een korting op het leasingbedrag.

OpelTeaser

Onze vestiging(en)

Contactgegevens